Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs

Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs
Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs
Lezing Rode Draad: Maak een show van je goocheltrucs
4 Reviews | Review toevoegen
Toneelgoochelen / Kindergoochelen lecture notes

Verzendkosten

€ 4,50

Levertijd

Direct

€ 14,95
Prijs per stuk

Voorraad : 40

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Jan Kosters heeft een boekje geschreven ( 44 pagina's) met 5 verschillende manieren waarop je van je goocheltrucs een act of complete show kunt maken. Jan heeft de lezing op het Dutch Festival of Magic gegeven en zijn eigen ervaring als kindergoochelaar gebruikt. Jan maakt minstens elk jaar één nieuwe voorstelling en is hiermee al 4 keer Nederlands Kampioen goochelen voor kinderen geworden (www.goochelaarjan.nl).

Met veel voorbeelden en foto's kun je zelf kiezen wat het beste bij een thema past en vervolgens krijg je tips om dat uit te werken. Het is geen theoretisch verhaal maar een praktische manier om zelf aan de slag te gaan. Want het gaat natuurlijk niet vanzelf...

Daarnaast vind je in dit boekje verschillende tips over goochelen en marketing waar je je voordeel mee kunt doen. Lees de klantreacties voor een impressie!

Je kunt het boekje gedrukt ontvangen per post. Liever een digitaal exemplaar via de mail? Kies de juiste optie (inclusief 'verzendkosten' kost het dan € 9,95)

Vragen? Bel ons op 06-50 593 805 of mail naar info@opkoopjes.nl.
 
Graag helpen we u verder,

Jan & Kirsten Kosters

Sorteren op:

Review toevoegen
Jasper Oberon - 16-03-2020 12:20

Wat is het geheim van een meervoudig kampioen goochelen voor kinderen?

Ik volg Jan Kosters al jaren. Hij weet in zijn shows altijd bestaande routines om te vormen tot iets nieuwe, iets unieks, iets eigens. En dat valt op. In zijn lezing zie je welke denkstappen en vertaalslagen hij heeft gemaakt.

Als Jan vertelt en zijn voorbeelden geeft, dan geeft het inspiratie om ook je eigen trucs te laten groeien, of juist versimpelen of kleurrijker te maken. Want kleurrijk zijn de trucs van Jan zéker, maar ook zijn ideeën en visie op het goochelen. Van deze kampioen met achtergrond in marketing valt veel te leren.

Jasper Oberon - Oud-President van de Nederlandse Magische Unie

Marco Royal - 16-03-2020 12:19

De lezing van Jan was zeer leerzaam en gaf mij inzicht in nieuwe belangrijke elementen. Het is fijn om om aan de hand van praktijk voorbeelden te ontdekken hoe je show kunt optimaliseren en diverse trucs kan gebruiken om een boodschap over te brengen. Zeker een aanrader voor wie meer wil neerzetten dan een standaard kindershow.

Jori Veldhuizen - 16-03-2020 12:19

Goochelaars zijn goed in wat zij doen: goochelen! Deze inspirerende lezing brengt een goochelaar verder dan alleen "het vertonen van een trucje".

Op enthousiaste wijze vertelt Jan hoe je goocheltrucs kan ontwikkelen tot een eenheid. Hij heeft 5 niveaus ontwikkeld om de goochelaar mee verder te helpen: waar sta je en hoe kan je een grotere beleving geven aan je publiek? Vertoon je de standaard sponsbalroutine of ontwikkel je dezelfde routine tot een act die nog meer bij het publiek blijft hangen?

Een unieke lezing om van goocheltrucs een samenhangend geheel te maken van een goocheltruc naar een act, een voorstelling of zelfs tot theater.

Joost van den Brink - 16-03-2020 12:18

Jan Kosters is duidelijk een expert in het goochelen voor kinderen. Zijn lezing zit vol goede, doordachte en bruikbare tips die iedere goochelaar (voor welke doelgroep dan ook) kan gebruiken! Hij gebruikt voorbeelden, verhalen en beelden uit de praktijk om de theorie behapbaar te maken voor iedereen. Zelf ga ik zeker aan de slag met wat ik van Jan heb gehoord en geleerd.

Tip: Zorg dat je na de lezing de lecture notes in handen krijgt!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Verzendkosten

Verzendkosten

Verzending v.a. € 5,50
Gratis verzending v.a. € 75,-